Dubai Abaya (Special Entry)

Assalamualaikum.

This is actually unplanned. My husband’s cousin has an online business requested me to buy some Abaya as to add varieties in her online store collection. Tetibe rasa why not I offer kepada kawan-kawan yang memang nak mencari Abaya untuk dipakai sendiri, dijadikan hadiah or maybe for business purposes. Tambahan lagi, kalau beli banyak2, lagi senang nk bargain for a cheap price. Dan juga,  we will be back for short holiday in mid December, luggage pun kosong, why not kan? 😉 No transportation cost Dubai-KL. Plus, saya memang suka pun pakai abaya since duduk tanah orang Arab ni.. And suka tengok orang lain pakai..  Selesa, best!.. 🙂

I surveyed cheap and beautiful Abaya in a few shops near Naif, Dubai yesterday. And managed to create a catalog with pictures, code item and price. Feel free to browse and contact me kalau berminat nk order ye.. 🙂 Thank You so much and Assalamualaikum…

Image

Ini iklan saya last few days. Alhamdulillah ramai yang responded to this unplanned advertisement. Feel free to contact me kalau berminat ye kawan-kawan.. 😉

Saya kategorikan kepada 3 Collections; Abaya Moderate, Abaya Elegant dan Abaya Fancy. These collections basically comes from 3 different shops yang promised akan beri the best price among berpuluh-puluh kedai yang saya masuk.. hehehe.. Plus they gave me permission to take as much  photo i  want and buat mcam kedai sendiri arah-arah suruh turunkan patung semua bagai.. huhu

Ok, Enjoy and happy browsing..

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

ImageImage

Image

Image

Oh ya, untuk ABAYA FANCY COLLECTION, boleh request for customized for plain abaya (color and black) ye. Details as follows:-

  • Nak abaya “Princess Cutting”? Add RM25 (for colored Abaya) and RM15 (black)
  • Ada preference color dan pattern design of the stones? Boleh,  add RM30.

Sebarang pertanyaan, boleh message di FB or Whatsapp  ok.

SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

Saya just open 5 lot je. Now dah tinggal 4 lot. Boleh campur-campur items of  all collections under 1 lot. Nak bawa balik banyak-banyak nanti terlebih berat luggage pulak. Jadi siapa confirm order dulu dia dapat ok. hehehe. Ok bye….

🙂 🙂 🙂

-XOXO-

xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s